Dentistultau.ro: Vezi cabinetul | Vezi preturi | Programeaza-te online

Investim mereu in tehnologie. Peste 3.000 de pacienti au ales sa se trateze la noi pana acum. De ce?


Acceptam si plata cu cardul. Plomba: de la 80 ron / Coroana portelan: de la 500 ron / Detartraj + periaj + polish: 250 ron

Ne gasesti in B-dul Mihai Bravu 64-88, Bl. P7, Sc 1, Parter, Ap 2, Interfon 02, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta interactiva!

Servicii

Extractia dintilor

Tipareste pagina Trimite prin email Lizibilitate Micsoreaza caracterMareste caractere

Mi-am scos un dinte la ce sa ma astept?
Ce sa fac dupa ce mi-am scos un dinte?
Sfaturi post extractie
 
La noi, extractia dentara are preturi incepand cu 40 de ron. Vrei mai multe detalii? Click aici.
 
Mai intai trebuie sa ascultati atent si sa urmatiindicatiile medicului care v-a facut aceasta manopera.Totusi, un numar foartemare de pacienti sunt prea speriati si prea impresionati incat nu pot sa retinatoate informatiile care le sunt date de stomatolog imediat dupa ce le-a fostfacuta o extractie.
 
Astfel, in lipsa  uneiliste scrise care sa ii ghideze perioada imediat urmatoare unei asfel deinterventii, pot face greseli care sa ingreuneze vindecarea si chiar uneori sadetermine aparitia de complicatii.
 
Bineinteles ca si in aceste cazuri vindecarea va aparea incele din urma (in cele mai multe din cazuri), caci organismul uman este asaconstruit incat prin sisteme proprii sa poata repara si vindeca ranile, insadupa o perioada mult mai lunga decat normal si dupa mai multe dureri sicalmante decat normal si probabil cu costuri mari in economia osului care sereface dupa extractie (ceea ce ar fi un element foarte important atunci cand negandim ca dupa ce extragem un dinte, de regula ne punem problema si cum il vominlocui, iar in zilele noastre implanturile sunt cea mai eleganta optiune, careinsa necesita si o forma adecvata a crestei osoase).
 
Asadar este foarte important sa urmam cativa pasi foarte simpliicare pot sa conteze enorm:
  1. Tineti strans compresa cu care plecati de la medicul stomatolog timp de o ora, ea ajuta atat la protejarea initiala a cheagului de sange proaspat format inlocul ramas dupa extractia radacinilor (alveola) cat si la oprirea sangerarii. Dupa o ora aruncati compresa la gunoi si nu o inlocuiti cu nimic! Daca dupa aceasta ora sangerarea nu s-a oprit este bine sasunati stomatologul si sa intrebai ce sa faceti. Nu ignorati sangrarile prelungite.
  1. 2 ore dupa momentul extractiei nu aveti voie ca mancati sau sa beti nimic pentrua nu infecta rana.
  1. Nu clatiti abundent si sub nici o forma nu umblati cu vreun obiect in rana (am avut pacienti care erau nedumeriti de ce nu ramane un loc gol acolo siincercau sa elimine din alveola cheagul abia format apoi se minunau de ce sangereaza:) )
  1. Nu consumati lactate 2-3 zile dupa extractie( lactatele sunt un mediuexcelent pentru dezvoltarea microbilor)
  1. Nu luati antibiotice dupa ureche! Sunt pacienti care daca simt o usoaradurere dupa ce enestezia dispare se gandesc ca au infectie si iauantibiotice fara a consulta stomatologul. Daca aveti dubii ca este totulin regula dupa o extractie nu va tratati singuri acasa ci mergeti lacabinet pentru ca medicul sa va spuna daca este sau nu nevoie de trtamentcu antibiotice
  1. Calmante puteti lua chiar dupa ce trec cele 2 ore de la extractie in cazul in care aveti dureri, insa atentie ce calmante luati si mai ales mancati inainte!
  1. Atunci cand mancati, dupa cele 2 ore de la extractie, nu consumati alimentefoarte reci sau foarte fierbinti pentru ca ele pot distruge cheagul formatin alveola pe baza caruia se face vindecarea
  1. Daca sunteti fumator este foarte important sa prelungiti cat mai mult intervalul intre momentul extractiei si prima tigara pentru ca si nicotina poate provoca infectarea cheagului si intarzierea vindecarii.
  1. Nu intrerupeti igienizarea dintilor in seara zilei cu extractia decat daca aceasta a avut loc cu mai putin de 3 ore inainte de culcare, insa nu insistati cu periuta in zona extractiei.
La noi, extractia dentara are preturi incepand cu 40 de ron. Vrei mai multe detalii? Click aici. 
 
Aflati cand puteti sa veniti la noi Program cabinet
Luni 12:00 - 20:00
Marti 08:00 - 15:00
Miercuri 12:00 - 20:00
Joi 12:00 - 20:00
Vineri 08:00 - 15:00
Sambata cu programare
Cum ne puteti gasi Date de contact
B-dul Mihai Bravu, nr. 64-88, sc. 1, parter, ap. 2, sector 2, interfon 02 (langa liceul Iulia Hasdeu), Bucuresti, Romania
Vezi harta

Telefoane:
Dr. Alina Cruciat 0722 324 913
Dr. Cristina Frunzulica: 0720 051 998

Tel Fix: 031 4356 780
Email: acruciat@gmail.com