Dentistultau.ro: Vezi cabinetul | Vezi preturi | Programeaza-te online

Investim mereu in tehnologie. Peste 3.000 de pacienti au ales sa se trateze la noi pana acum. De ce?


Acceptam si plata cu cardul. Plomba: de la 80 ron / Coroana portelan: de la 500 ron / Detartraj + periaj + polish: 250 ron

Ne gasesti in B-dul Mihai Bravu 64-88, Bl. P7, Sc 1, Parter, Ap 2, Interfon 02, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta interactiva!

Servicii

Implanturi

Tipareste pagina Trimite prin email Lizibilitate Micsoreaza caracterMareste caractere

Implanturile
Ce sunt implanturile
Cand se pot folosi implanturile
Ce presupune tratamentul cu implanturi
Riscuri
Beneficii
 
La noi, un implant are preturi pornind de la 3.200 ron (pretul include si pret coroana ceramica pe metal crom-cobalt). Vrei detalii? Click aici...
 
Adio protezelor incomode
Arta si stiinta implanturilor dentare a avansat enorm in ultimii 20 de ani. Pacienti care inainte ar fi putut fi tratati doar prin punti dentare sau prin proteze mobilizabile acum pot beneficia de tratamentul cu implanturi pentru inlocuirea dintilor lipsa de pe arcade. Gasirea acestei solutii a fost necesara datorita neajunsurilor tratamentelor clasice.
 
Dinti noi.  
Implanturile dentare sunt inlocuitori ai dintilor naturali care s-au pierdut de pe arcade datorita unor extractii, sau unor accidente ori datorita unor boli ale gingiei din jurul lor. Ele sunt plasate direct in osul maxilar sau mandibular printr-o operatie. Sunt facute din titan, in general si acoperite de o pelicula de os sintetic ce face mai usoara si mai sigura acceptarea in organism. Reconstuituirea unui dinte pe implant presupune: partea care e plasata in os= implantul propriu-zis ,o parte care se ancoreaza in aceasta si va fi suport pentru cea de-a treia componenta: coroana de ceramica.
 
Implantul bate proteza fie ea fixa ori mobila: forever young
Protezele mobilizabile se pot desprinde si aluneca, sau pot determina sunete jenante in timpul masticatiei sau vorbirii, ori pot determina resorbtii osoase importante in zona dintelui lipsa. Tratamentul prin punti dentare are un si mai mare dezavantaj legat de sacrificiul dintilor sanatosi adiacenti spatiui ramas prin extractie. Cariile secundare, problemele gingivale si alti factori adesea duc la compromiterea puntilor dentare. Din aceste motive ele trebuiesc inlocuite dupa o perioada ce variaza intre 5 si 10 ani.
 
Drumul spre o gura cu care poti manca
Tratamentul prin implanturi are mai multe etape:
1. Prima in care impalntul se fixeaza in os refacandu-se astfel practic partea de radacina a unui dinte normal.
2. Apoi urmeaza cea de-a doua etapa de vindecare si de acceptare a implantului de catre organism, aceasta etapa dureaza 4-6 luni si la sfarsitul acestei perioade se face evaluarea radiologica a implantului, daca acesta a fost acceptat sau nu de osul maxilar.
3. Si ultima etapa in care pe implantul existent se reconstruieste partea coronara a dintelui printr-o coroana metalo ceramica.
 
Implantul si proteza: poti sa musti si marul
Datorita mai ales conditiilor locale legate de lipsa unei grosimi suficiente a osului maxilar si in consecinta pozitionarea unui numar insuficient de implanturi ori a unora mai scurte decat ar fi necesar, solutia protetica de ales nu poate fi fixa si atunci se construieste o proteza mobilizabila pe implanturi.
Aceasta are avantajul de a nu se desprinde atat de usor ca una clasica, are sprijin si pe implanturi nu numai pe gingii care nu sunt construite functional pentru astfel de forte.
 
La noi, un implant are preturi pornind de la 3.200 ron (pretul include si pret coroana ceramica pe metal crom-cobalt). Vrei detalii? Click aici... 
 
 
Aflati cand puteti sa veniti la noi Program cabinet
Luni 12:00 - 20:00
Marti 08:00 - 15:00
Miercuri 12:00 - 20:00
Joi 12:00 - 20:00
Vineri 08:00 - 15:00
Sambata cu programare
Cum ne puteti gasi Date de contact
B-dul Mihai Bravu, nr. 64-88, sc. 1, parter, ap. 2, sector 2, interfon 02 (langa liceul Iulia Hasdeu), Bucuresti, Romania
Vezi harta

Telefoane:
Dr. Alina Cruciat 0722 324 913
Dr. Cristina Frunzulica: 0720 051 998

Tel Fix: 031 4356 780
Email: acruciat@gmail.com